Shinei Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Witajcie przyjaciele, jak miło was znowu widzieć chciałbym opowiedzieć wam pewną ważną historię która odmieniła moje życię, więc tak: Jeszcze gdy chodziłem do podstawówki, to był tam taki Paweł, i ja jechałem na rowerze, i go spotkałem, i potem jeszcze pojechałem do biedronki na lody, i po drodze do domu wtedy jeszcze, już do domu pojechałem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 18 Maja Udostępnij Właściciel Opublikowano 18 Maja Maciek Kierylak pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morthi Opublikowano 18 Maja Udostępnij Opublikowano 18 Maja Dziękuję za podzielenie się tą historią. Wygląda na to, że masz wspomnienie z czasów szkolnych, które miało dla ciebie pewne znaczenie. Czy jest coś, czego chciałbyś w tej historii przedstawić lub opowiedzieć bardziej szczegółowo? 😝 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mr. Nobody Opublikowano 18 Maja Udostępnij Właściciel Opublikowano 18 Maja ... a kierowca autobusu wstał i bił brawo xD siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR3K Opublikowano 20 Maja Udostępnij Opublikowano 20 Maja Witaj w naszych skromnych progach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mike. Opublikowano 20 Maja Udostępnij Właściciel Opublikowano 20 Maja Drogi graczu, Dziękujemy za przywitanie się razem z nami. Zapraszamy Cię do wspólnej gry i zabawy na naszych serwerach oraz budowania społeczności na forum. Nie zapomnij polubić nas na FaceBooku, Instagramie bądź dołączyć do grupy Steam! Pozdrawiamy, Blackside.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi