Skocz do zawartości

Partnerzy

verses podanie na admina

Verses hello kitty drain
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Imię:Nikodem
Nick z gry:verses
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/tajgusik/
[Profil musi być publiczny oraz udostępnione godziny gry]
Staż w grze:gracz byly admin only mirage
Link do GameTracker'a: 
[Profil z Twoim nickiem na gametracker] https://www.gametracker.com/verses/
Doświadczenie: solidne chyba ze sa nowe komendy to poprosze o wytlumaczenie, bylem adminem
Czy byłeś karany na naszej sieci, jeżeli tak, to za co: nie 
Kilka zdań o sobie: Jestem Nikodem mieszkam w Niemczech chodzę do Berufschule z zawodem mechatronika na co dzień mam mało szkoły z czego jeden dzień wolny jest to czwartek mogę spędzać dosyć dużo czasu przed kompem z powodu ze po prostu w tej szkole chodzi o praktykę zawodu a nie lekcje np <matematyka itp> oprócz tego interesuje się butami mam jakąś nawet kolekcje 😄 z 15par lubie jezdzic autem jeszcze niestety nie jako kierowca ale to JESZCZE spokojnie prawko będzie interesuje sie Francuską scena Hip`hopowa,Rapem oprócz tego kocham hello kitty dosłownie najlepsze co jest na świecie marze o wylocie na Finlandie chciałbym ja zwiedzić. To raczej tyle z kategori " o mnie tak wiem ze niektorych wymagan nie spelniam lecz mysle ze bedac bylym adminem dostane szanse i co do skladki jasne damy rade lecz w wakacje jak narazie nie mam konta w banku zeby przelewac kaske jedynie bedac w polsce moge kupic psc milego wieczoru mysle ze rozpatrzycie to dobrze

• Junior Admininistrator

podanie odrzucone z powodu napisania 2 podań na raz. Następne możesz złożyć za tydzień.(Zdecyduj najpierw na którym serwerze najpierw chcesz aplikować na admina)

Fartem ❤️

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Regulamin