DZAKOBIK Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Imię: Jakub Wiek: 18 Nick z gry: DZAKOBIK Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199480444150/ [Profil musi być publiczny oraz udostępnione godziny gry] Staż w grze: z 4 lata Link do GameTracker'a: GameTracker.com : Player Page for DZAKOBIK [Profil z Twoim nickiem na gametracker] Doświadczenie: nie bylem karany Czy byłeś karany na naszej sieci, jeżeli tak, to za co: Kilka zdań o sobie: Mam na imie jakub jestem aktywny pomocny "florek jest szczerbaty" duze doswiadczenie w administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admininistrator Fl0rek Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Junior Admininistrator Opublikowano 29 Sierpnia Jestem na tak +staż +doświadczenie +miła osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiszmen Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia Jestem na TAK +staż +/- GT + Doświadczenie + Dobry kompan do rankedów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Matisiek Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Moderator Opublikowano 29 Sierpnia Jestem na Tak +staż +doświadczenie +znana osoba znajomość komend zostala sprawdzona na ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admininistrator Fl0rek Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Junior Admininistrator Opublikowano 29 Sierpnia Podanie Zaakceptowane. Witamy w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admininistrator Fl0rek Opublikowano 29 Sierpnia Udostępnij Junior Admininistrator Opublikowano 29 Sierpnia Temat został zamknięty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi