NeXs Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Witam was kochani w ostatnim poście na forum. :C Zadając sobie pytanie dlaczego? Już wam tłumacze życie niestety pisze różne scenariusze u mnie przez chwile było zajebiście, ale teraz dzieje się chujowo i to bardzo dlatego nie chce was mieszać w to tylko wiem że sam muszę to wszystko ogarnąć. Nie chciałem takiej decyzji nigdy w życiu podjąć, ale co tu zrobić jak to mówią nic trzeba lecieć dalej. Dziękuje wam za te piękne lata za tą historie która jest dla mnie nie do zapomnienia. Przechodziliśmy takie rzeczy w których połowa osób by odeszła czy zrezygnowała z tego całkowicie a my szliśmy dalej były fuzje czy rozpady ale zawsze wstawaliśmy i pluliśmy w ryj tym kurwom które w nas nie wierzyły. @ Matisiek @ Fl0rek Kocham was misiaczki będę tęsknił ❤️❤️❤️❤️ @ Fiszmen Dzięki mendo za wszystko rozwijaj się bo masz potencjał i to w chuj @ Mike. Co tu dużo mówić KC ❤️ @ Kryha Nie ćpaj więcej @ Pimpek 3Maj się 😄 @ PIOTR3K Dzięki za współprace na Adminie dużo mnie nauczyłeś, dzięki za wszystko 😄 @ Alpha I tak jesteś botem 😛 @ Lucy Pozdrowienia z Sanoka 😄 @ Mr. Nobody & @ SeeQ Dziękuje za współprace i życzę więcej sukcesu z prowadzeniem forum 😄 Jeżeli o kimś zapomniałem to przepraszam i dziękuje również za Udaną Współprace ❤️ Pozdrawiam NeXs Ps: Rozpłakałem się jak to pisałem Kocham was ❤️ 1 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admininistrator Fl0rek Opublikowano 16 Października Udostępnij Junior Admininistrator Opublikowano 16 Października (edytowane) żegnaj misiu kolorowy 😞❤️ Edytowane 16 Października przez Fl0rek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Admininistrator Matisiek Opublikowano 16 Października Udostępnij Junior Admininistrator Opublikowano 16 Października Żegnam cie misiaku wracaj do formy i wpadnij na ts od czasu do czasu ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października (edytowane) Pozdrufki ❤️ kc (obyś wrócił =[ ) Edytowane 16 Października przez Lucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października Pa pa 😭 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Mr. Nobody Opublikowano 18 Października Udostępnij Właściciel Opublikowano 18 Października Powodzenia, i wracaj jak sobie wszystko naprostujesz 😜 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi